Učka 96,9 MHz Rabac 92,1 MHz Pula 98,0 MHz Rovinj 88,0 MHz Poreč 98,5 MHz Umag 107,3 MHz Buje 97,9 MHz

Damir Kedžo pobjednik 66. Zagrebačkog festivala

KedzoZgfest

Prekrasna balada Damira Kedže, "Srce mi umire za njom", autora Ante Pecotića, pobijedila je u jakoj konkurenciji u kojoj su sudjelovala dvadeset i dva izvođača. Kedžina impresivna izvedba nije nikog ostavila ravnodušnom, a stručni žiri u sastavu medijskih i glazbenih znalaca: Martina Validžić, Ivana Plechinger, Neven Kepeski, Aljoša Šerić, Igor Ivanović i Zlatko Turkalj dali su joj najveći broj bodova.

Da Kedžo zna pravi put do publike pokazala su i radijska emitiranja pa se ova pjesma već u prvom tjednu našla među dvadeset najemitiranijih domaćih singlova. "Nisam računao na pobjedu. Bio sam već sretan što je publika odlično prihvatila pjesmu, ali kad sam stao na scenu zaista sam pjevao tako da sam unio sve emocije u izvedbu, mislio sam da ću se i rasplakati. Veliko hvala Anti Pecotiću jer me zna u dušu i piše mi takve pjesme. Vjerujem da će i ova pjesma nastaviti put njegove "Sve u meni se budi" koju smo otpjevali Zsa Zsa i ja i koja je prije dvije godine bila najemitiranija pjesma s festivala", rekao je Damir Kedžo. Pohvale za Kedžinu izvedbu imao je i autor pjesme Ante Pecotić:
"Pjesma je nastala prije godinu dana i odmah smo zaključili da je to pjesma za Kedžu. Čekali smo pravi trenutak, a Zagrebački festival je bio idealna prilika. Bilo je nedoumica kod aranžmana, ali Shalla je napravio upravo ono što nam je trebalo. Znali smo da je Kedžo jedini koji pjesmu može otpjevati onako kako smo je zamislili."